Akadálymentesítési eszköz

Marketing-tanácsadás és kivitelezés

Ha úgy érzed a céged jobban is teljesíthetne a piacon, vagy marketing részleg hiányában a piaci lehetőségek kihasználatlanok maradnak, a MyAd tanácsadóival felfedheted az ezek mögött húzódó okokat és a kidolgozott javaslatok alkalmazásával rengeteget javíthatsz a piaci helyzeteden. A tanácsadás által egy új szemszögből ismerheted meg a problémát, olyan megoldásokat találunk, amire lehet, hogy nem is gondoltál.

marketing tanacsadas es kivitelezes

Új piacokra való belépés esetén is szükséges az ismeretlen terület feltérképezése, a vásárlói szokások megismerése, a marketing-tanácsadáson a szakértő kollégák bevezetnek a rejtelmekbe és segítenek terjeszkedni vagy elindítani a vállalkozásodat.

A megfogalmazott tanácsaink teljes körű marketingkivitelezését is véghez visszük, ami nagy könnyebbséget jelenthet, hiszen tanácsainkat pontosan és hatékonyan tudjuk megvalósítani. Így amíg mi a marketingkivitelezésen dolgozunk, Te koncentrálhatsz a cégvezetésre.

Miből áll a marketing-tanácsadás?

A marketing-tanácsadással javaslatokat kapsz a pozicionálásra, kiaknázatlan piacokra, költségvetés kialakítására. A tanácsadó véleményezi a termék- és szolgáltatáspalettádat, ezekben változtatásokat javasolhat. Megfigyeli, hogyan működik az ügyfél-kapcsolattartás és milyen a kommunikációs stratégiád. Ahol a cégednek hiányosságai vannak, ott könnyen alkalmazható taktikákat és eszközöket ajánlunk.

A tanácsadás lehet átfogó is, de fókuszálhat online marketingre, PR-ra, vagy bármilyen egyéb marketingterületre is. A tanácsadó kollégák sokoldalú tapasztalattal rendelkeznek, így akármin is lesz a hangsúly, biztos lehetsz benne, hogy értő kezekben lesz a céged marketingje.

A marketingkivitelezés által többek között a grafikai , médiavásárlási és szövegírói szolgáltatásainkat is igényelheted. Az eredményeket folyamatosan nyomon követjük és ha kell, akkor változtatunk a stratégián.

Marketing-tanácsadás árak

A marketing-tanácsadás átfogó jellegű és hosszú távú partneri viszonyt jelent. Az így megszerzett tudással a márkád évekre szólóan megkapja a professzionális útmutatást, tehát a befektetett energiát még sokáig kamatoztatod a tanácsadás lezárása után is. A marketing-tanácsadás árakért vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi egyedi árajánlatot küldünk számodra.