Akadálymentesítési eszköz

Reklámajándék készítés, tervezés

Jól ismertek azon ajándéktárgyak, melyeket a cégek adnak a potenciális fogyasztóiknak/partnereiknek, vagy valamilyen interakcióért cserébe kínálnak. Az ilyen reklámtárgyak között a leggyakoribb a toll vagy jegyzetfüzet, de népszerű még a póló, bögre, sörnyitó, vagy a vászontáska.

reklamajandek

A hagyományos promóciós tárgyak mellett, választhatsz olyat is, ami nem csak tökéletesen illik céged profiljába, de különlegességével maradandó benyomást kelthet vásárlóidban, ügyfeleidben, ezzel erősítve márkád relevanciáját.

Kreatív, egyedi reklámajándék esetében is számíthatsz a MyAd szakértelmére.

Nincs őrült, megvalósíthatatlan ötlet, szakértelmünkkel és tanácsadásunkkal kiegészülve partnerek vagyunk az ötletelésben, ha egyedire vágysz.

Miért éri meg céges reklámajándékot adni?

 1. Alacsony költség – hatalmas húzóerő
  A reklámajándékoknak általában alacsony a beszerzési ára, ennek ellenére hatalmas marketing értéket képviselnek, mert az ismételt használat során a vevő újra és újra találkozik a márkával, így erősödik a márkatudatossága. Ezek miatt egy nagyon költséghatékony és remek módszer a fogyasztók elérésére.
 2. Jó fogadtatás
  Ajándék jellegükből adódva a fogyasztónak általában semmit nem kell tenni ahhoz, hogy megkaparintsák őket. A vevő számára így a tárgy megszerzéséhez jó élmény kötődik és a használat során erre a pozitív kapcsolásra fog emlékezni.
 3. Igazítható a célközönséghez, cégprofilhoz
  A választható reklámajándékok tárháza kimeríthetetlen, így a célcsoport igényeire lehet szabni az ajándékokat, valamint egyedi, kreatív ötlettel igazán illeszkedhet a cég profiljához is a promóciós tárgy.

Milyen helyzetekben hasznos a céges reklámajándék?

 • A reklámajándék vásárokon, kiállításokon segíti az egységes arculat közvetítését, és emlékezetessé teszi a vállalkozást az információzajban.
 • Sokszor használják őket ajándékcsomagok tartalmának megtöltésére vagy adják PR rendezvények résztvevőinek.
 • Érdemes nyereményjátékok során is bevetni őket.
 • Hasznos lehet ugyanakkor a cég dolgozói esetében a lojalitás kiépítésében/fejlesztésében.
 • Akár hagyományos, akár egyedi megoldásban gondolkozol, segítünk a vállalkozásodról maradandó képet alkotni reklámajándékok segítségével.