Akadálymentesítési eszköz

Járműreklám kampányok

A járműreklám a citylighthoz és az óriásplakáthoz hasonlóan a közterületi reklámok közé tartozik. A járművek belső terében és külső felületén is elhelyezhetőek, ami egy nagy méretű, mozgó reklámként funkcionál városszerte.

jarmureklam

Hirdetéseket szinte minden járaton találhatunk, helyi és távolsági buszok, villamosok, HÉV-ek, és metrók szerelvényein is találkozhatunk velük, ez a kampány tervezésekor nagy szabadságot ad ahhoz, hogy a célok eléréséhez melyik megoldás illik a legjobban. A járműreklámok ráadásul célzottan az adott térségben közlekedőket tudják megszólítani, így az ő utazási szokásaikhoz lehet igazítani őket.

A járműreklámok kihelyezése

Kisebb méretű reklámot az erre dedikált belső helyeken lehet elhelyezni, mint a tető alatti sáv vagy a metróajtó melletti panel, ezeken a pásztázó szemek akaratlanul is megragadnak.
Nagyobb méretű hirdetéseket a járművek külsejére, az oldal- és hátfelületekre lehet kihelyezni. Ezek már nem csak a tömegközlekedőket, de az autósokat és a gyalogosokat is meg tudják szólítani, hiszen beépülnek a városi látképbe.

Egyes esetekben még az ablakra is felfuthat a járműreklám matricázás, így akár egy óriásplakát méretével is vetekszik az összefüggő reklámfelület.
További változatos lehetőségeket ad a köztéri reklámozásra a metró aluljárókban látható mozgólépcső melletti kisebb méretű plakát, a padlómatrica, vagy a balusztrád (mozgólépcsők közötti szalaghirdetés).
Kreatív dizájnokért, változatos méretű plakátokért a MyAd grafikai tervezését is igénybe veheted.

Járműreklám árak

A járműreklám árak a hirdetési felület típusa, mérete és a kampányidőszak függvényében nagyon változatosak lehetnek. Szakembereink a márkádhoz, cégedhez illő és a céljaidnak megfelelő járműreklámkampányt terveznek. Az egyedi árajánlatáért vedd fel velünk a kapcsolatot!