Akadálymentesítési eszköz

Kiadványszerkesztés, tördelés

A mai digitális világban sem tűntek el a céges kiadványok, magazinok, katalógusok, prospektusok, reklámújságok, időszakos jelentések. Ezeknek a vizuális megtervezését a MyAd-nél a kiadványszerkesztés keretein belül vállaljuk.

kiadvanyszerkesztes

A kiadványok a PR fontos eszközei, a lehetséges partnerek számára hírt adnak a cégről, tájékoztatják őket az újdonságokról, a vásárlók pedig a katalógusokból, prospektusokból tudnak tájékozódni a kínálatról. Nagyobb méretű cégek belső kiadványokkal is rendelkezhetnek, ezekkel lehet segíteni például az alkalmazottak belépését is.

Akár alkalmi kiadványról van szó, akár rendszeresen, bizonyos időszakonként kerül kiadásra, a MyAd-nél segítünk a kiadványok tervezésében és kivitelezésében.

A kiadványszerkesztés lépései

Az előzetes elképzelések átbeszélése után javaslatokat teszünk a kiadvány kinézetét, elrendezését, tipográfiáját illetően. Majd a layout tervezésekor az arányok, színek, képek szerkesztése is megtörténik. A kellően figyelemfelkeltő marketing szövegek megírását is elvégezzük a következő fázisban.

A kiadványszerkesztés során odafigyelünk, hogy a végeredmény mindig esztétikus és biztosan egyedülálló legyen. Emellett a kész munkák a márka arculatához is maximálisan igazodni fognak.

A kiadvány tördelése kiadványszerkesztő programban történik, csak ezzel lehet olyan eredményt elérni, amit a nyomda is kezelni tud illetve a leendő nyomtatott változatot hűen tükrözi. A kész terveket továbbítjuk a nyomda számára, ahol magas minőségben dolgoznak.

A kiadványszerkesztés árak

A katalógusokat, brosúrákat a nyomtatott forma mellett az online térben is fel lehet használni. A digitálisan lapozható kiadványok ugyanígy, kiadványszerkesztéssel érik el a végső formájukat. Ezzel a megoldással egy költséghatékonyabb terjesztéssel tudod eljuttatni az üzenetet, hiszen nem kell a példányszámok nyomtatásáért fizetned.

Ha érdeklődni szeretnél a teljes körű kiadványszerkesztés árakról, vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy egyedi árajánlatot adhassunk!

A kisebb kiadványra, szórólap tervezésre van szükséged, természetesen arra is van lehetőség.