Akadálymentesítési eszköz

Rendezvényszervezés cégeknek, roadshow-k, kitelepülések

A rendezvényszervezés egy nagyon komplex szakma, sokkal összetettebb, mint arra sokan gondolnának. Rengeteg ember és munkafolyamat sikeres koordinálása a feladat. A helyszínválasztás, catering, meghívók, az audiovizuális rendszer, esetleges közvetítés megszervezése csak néhány a számtalan szükséges elem közül, ami a rendezvényszervezés szerves részét képezi.

rendezvenyszervezes

A fogyasztóknak szánt események mindig is egyedi reklámeszköznek számítottak, mivel hitelesebbek sok más hirdetésnél, bevonhatóak véleményvezérek, és a résztvevőkre közvetlen hatást is gyakorolhatunk.
PR rendezvények, sajtóesemények, rendezvénysorozatok, promóciós vagy protokoll rendezvények, és akár termékbemutatók megszervezését is vállaljuk, de bármilyen egyedi kéréssel fordulhatsz a MyAd csapatához.

Céges rendezvényszervezés

A hagyományos rendezvények mellett üzleti rendezvényszervezésre is szükség lehet. Kongresszusok, szakmai bemutatók, vásárok, üzleti konferenciák, vagy a szokásos céges buli szervezését is ránk bízhatod.
Természetesen elsődleges cél a céges rendezvényszervezésnél is a minőségi, gördülékeny megvalósítás és a jó hangulat biztosítása.

Rendezvényszervezés folyamata

A rendezvényszervezés menetét egy dedikált rendezvényszervezőnk vezeti végig. Az ő feladata megtervezni a rendezvény minden részletét, úgy hogy az a márka vagy cég imázsát is maradéktalanul támogassa.
A rendezvényszervezés folyamata a márka vagy cég tanulmányozásával kezdődik, majd a koncepció meghatározása után az esemény teljes felépítését, logisztikáját, időzítését is megtervezzük. Mindehhez pedig részletes költségvetést készítünk. A rendezvényszervező a folyamatot az elejétől a végéig elkíséri, részt vesz az esemény napján a koordinálásban, és nem marad el a rendezvény lezárása utáni utómunkák elvégzése sem.

Rendezvényszervezés árak

A professzionális szolgáltatásunk áráért vedd fel velünk a kapcsolatot, és a rendezvény méretétől, típusától függően mi egyedi ajánlatot küldünk számodra a rendezvényszervezési árakról.
Egy biztos, professzionális rendezvényszervezővel biztosan pénzt takaríthatsz meg, mivel a MyAd tapasztalt szakemberei költséghatékonyan tudják kezelni az eseményhez kötődő összes kiadást és szervezési teendőt.