Akadálymentesítési eszköz

Óriásplakát, Közterületi hirdetések

Az óriásplakát egy többnyire papíralapú, közterületi hirdetési eszköz, ami a méretéből és elhelyezkedéséből adódóan rendkívül látványos és figyelemfelkeltő. Megfelelő kampányüzenettel és jó földrajzi pozícionálással még mindig az egyik leghatékonyabb és legjobb ár-érték arányú ATL marketing eszköznek számít.

oriasplakat

A MyAd marketingügynökségnél akár már egyetlen óriásplakát-bérlésére is van lehetőség. Teljes kivitelezést is vállalunk, így igény esetén levesszük rólad a plakáttervezéssel és -nyomtatással járó terheket. Nagyobb márkáknak, cégeknek akár országos kampányok futtatását is vállaljuk.

Óriásplakát-telepítés az egész országban

Országos szinten több, mint 50 ezer plakáthely áll rendelkezésre, így kis túlzással minden sarokra elhelyezhető egy óriásplakát-hirdetés.

Mivel földrajzilag kötött hirdetésről van szó, így elsősorban helyi termékek és szolgáltatások bevezetésére, helyi üzletek hirdetésére, rendezvények reklámozására és online szolgáltatások hirdetésére alkalmasak az óriásplakátok.

A nagyvárosok legfrekventáltabb pontjain, illetve forgalmasabb autópályák mentén akár naponta 150.000 ember is láthatja a hirdetésedet, ami min. 1 hónapos hirdetési idővel több, mint 4 millió interakciót jelent.

Leggyakoribb óriásplakát-méretek és árak

Hazánkban szabványos méretű óriásplakátok érhetők el, aminek pontos mérete: 504 x 238 cm (1:10 arány). Ettől nagyobb méret csak speciális helyszíneken érhetők el (pl. házfalak), míg kisebb méretben a citylightplakátokat tudjuk javasolni.

A pontos óriásplakátárat több tényező határozza meg. Kevésbé frekventált helyeken akár már havi pár tízezer Ft-tól elérhető az óriásplakát-bérlés, míg Budapest legforgalmasabb csomópontjain az összeg elérheti a több százezer Ft-ot is, grafikai- és nyomdaköltségek nélkül.

Pontos árajánlatért keress minket elérhetőségeinken! Segítünk vállalkozásodról maradandó képet alkotni egy sikeres óriásplakát-kampány keretében!