Akadálymentesítési eszköz

Reklámfilmkészítés, gyártás

A vállalkozás tevékenységét bemutató reklámfilmek mind a mai napig az egyik leghatékonyabb és legtöbbet alkalmazott ATL marketing eszköznek számítanak. Míg korábban ezt csak a legnagyobb márkák alkalmazták, addig mára a kkv szektorban is gyakran használt stratégiává vált a tv-ben és online térben sugárzott reklámfilm vagy imázsfilm készítése.

reklamfilm keszites

A MyAd marketingügynökség magasan szakképzett és tapasztalt csapattal vállal teljeskörű reklámfilmkészítést az ötletelés fázisától kezdve egészen a film utómunkálatáig. Igény esetén segítünk a reklámspot tv-ben vagy online térben történő megjelenítésében és a megfelelő médium kiválasztásában.

Reklámfilmkészítés menete

  1. Ötletelés: a reklámfilm céljának, célcsoportjának meghatározása; termék/szolgáltatás bemutatására vonatkozó igények tisztázása
  2. Tervezés, forgatókönyvírás: forgatókönyvírás; szinopszis; szövegkönyvírás; storyboard; vázlat véglegesítése; hang- és vizuális elemek, animációk pontosítása
  3. Gyártás előkészítés: látványtervek, helyszínek, szereplők, kellékek jóváhagyása
  4. Forgatás, kivitelezés: a reklámfilm forgatása; narráció és aláfestő zene elkészítése
  5. Utómunkálatok: a reklámfilm vágása, hosszának véglegesítése; fény- és hangeffektek beállítása

Reklámfilmkészítés árak

Egy reklámfilm ára rengeteg tényezőtől függ, a pontos végösszeg egy komplex számítás után alakul ki.
A legnagyobb befolyásoló tényező a minőségre és tartalomra vonatkozó igény, de a forgatási helyszín és napok száma, illetve a szereplők ismertsége is befolyásolhatja a reklámfilmgyártás költségeit. Ugyancsak fontos tényező az utómunka időráfordítása és a felhasznált képi-, illetve hanganyagok jogdíja.

A reklámpszichológia igen sokrétű, ezért bízd profikra, hogy reklámfilmed elérje hatását. Igényeid és céljaid ismertetésével, kérd ajánlatunkat és mi segítünk, hogy ütős legyen márkád vagy céged reklámfilmje!