Akadálymentesítési eszköz

Szórólap tervezés, készítés

Alacsony terjesztési költségükkel a szórólapok a marketingkampány szerves részét képezhetik. Azonban ezekkel nem könnyű feladat a vevők figyelmének felkeltése, kreatív szórólapokra, informatív és átütő dizájnokra van szükség.

szorolap tervezes

Érdemes lehet szórólapokat bevenni a kampánytervbe, amikor különleges akciókat és eseményeket reklámozunk, helyi szolgáltatások hirdetésekor vagy egy új vállalkozás elindításakor. A területi terjesztés miatt a környéken élők így rögtön értesülhetnek az új lehetőségekről.

Teljes körű szórólaptervezéssel és -kivitelezéssel egészen a nyomdába küldésig vállaljuk szórólapjaid elkészítését. A szórólap tervezésére is ugyanolyan figyelmet fordítunk, mint a nagyobb kiadványok szerkesztésére, hiszen az ilyen hirdetéseknél különösen fontos, hogy azonnal meg tudják ragadni a fogyasztók figyelmét.

A szórólapnyomtatást partnernyomdáinkra bízzuk, akik mindig magas minőségű példányokat biztosítanak.

Milyen a jó szórólap?

A szórólap egyszerű, célja ellenére is alapos figyelmet kell fordítani a dizájnra. Az egyszerű, sablonos megoldások sokszor csupán pénzkidobásra alkalmasak. A MyAd-nél figyelemfelkeltő és lényegre törő reklámanyagokat tervezünk, hogy a fogyasztók valóban elolvassák őket és elérjék a kívánt céljukat.

A szórólapkészítésnél elsődleges szempont kell legyen a figyelem azonnali megragadása, az elengedhetetlen információk egyértelmű leírása, és az arculati elemek következetes használata.
A szórólapkészítés során kiváló minőségű képeket, esztétikus betűtípusokat és elrendezéseket választunk, biztos lehetsz benne, hogy egyedülálló végeredményt kapsz, ami nem hasonlít majd más cégek, sablonok által kialakított szórólapjaihoz.

Szórólaptervezés-ár

Ha érdeklődni szeretnél a szórólaptervezés-árakról, vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy egyedi árajánlatot adhassunk!

Ha további céges kiadványok tervezésére is szükséged van, természetesen arra is tudunk árajánlatot adni.