Akadálymentesítési eszköz

Grafikai tervezés, grafikai munkák

Grafikai munkák elkészítésére a marketingkommunikációd során biztosan szükséged lesz. Az összes plakát és hirdetés igényel grafikai tervezést, de emellett a termékek csomagolását és az arculati elemek megtervezését is szakemberek végzik. Az arculat és a grafikai sablonok visszaköszönnek az online posztokban is, ugyanúgy mint a hirdetési felületeken és kommunikációs csatornákon.

Grafikai tervezes

A termékek csomagolását, címkéit grafikai tervezéssel lehet elkészíteni. A jól átgondolt dizájn elképesztő mértékben tud abban segíteni, hogy a fogyasztók felfigyeljenek a termékre. Sokszor ugyanis a vásárlók a „borítóról ítélik meg a könyvet”, így a külső megjelenésnek tükröznie kell a termék minőségét és a megfelelő célcsoporthoz kell szólnia.

A csomagolásnak az eladásösztönző szerep mellett tájékoztató funkciója is van. Összetevők vagy paraméterek jelennek meg rajta, de itt kapnak helyet a kapcsolatfelvételi adatok, rövid üzenetek, vagy nyereményjátékok szabályzatai is. Ennyi információ mellett a letisztultság és olvashatóság igazi kihívás.

Mire jó a grafikai tervezés?

Egy grafikai ügynökség kiváló szakemberekkel készít olyan hirdetéseket és csomagolásokat, amik nem csak informatívak, de figyelemfelkeltőek illetve esztétikusak is. Így tesznek a MyAd grafikusai is, emlékezetes, egyedi és kreatív megoldásokkal frissítik fel a márkád megjelenését.

Egy grafikában nem elég csupán az arculati színeket alkalmazni. A jól sikerült grafikai munka része a tökéletes színek, tipográfia, képek és elrendezések harmóniájának a megválasztása is.
A grafikai tervezéssel biztos lehetsz benne, hogy egy összhangban lévő, és a későbbiekben is használható útmutatást kapsz a képi kommunikációd színesebbé tételére.

Grafikai tervezés árak

A grafikai tervezés árakért vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük az elképzeléseidet és árajánlatot adhassunk! Írd meg, mire van szükséged, mi pedig megoldjuk a tervezést!