Akadálymentesítési eszköz

Citylight plakát kampányok

A köztéri reklámfelületek között méltán kedveltek a citylightplakátok. Leggyakrabban busz-, villamos-, és metrómegállókban találkozunk velük, de akadnak plázákban kirakott vagy szabadon állóak is. Egy biztos, mindenképp frekventált köztéri területen helyezkednek el.

citylight plakat

Magyarországon a legtöbb citylight Budapesten található, de az ország többi városában is szép számmal vannak helyszínek. A plakátok több médiatulajdonos birtokában vannak és különböző adottságokkal rendelkeznek, így a kampány megtervezése komoly szervezési munkát igényel.

A MyAd segít a célcsoportodhoz leginkább illő helyszíneket kiválasztani és összehangolni a citylightplakát kampány keretén belül.

A citylight előnyei a többi köztéri reklámeszközzel szemben

A citylight egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül nagy az elérése. Meg tudja szólítani a megállókban várakozókat, áthaladókat, sétálókat, vagy a dugóban ülő autósokat. Ráadásul éjszaka, a háttérvilágítás segítségével tovább folytatja a hirdetési munkát.

Alkalmasak terjedelmes szövegek feltüntetésére is, mivel hosszabb ideig és közelebbről látja őket a közönség. Így programleírások, nyereményjátékok részletei, vagy termékparaméterek is felsorolhatóak a plakátokon.

Mekkorák a citylight méretek?

A citylightplakát méretei a helyszínek tulajdonosai szerint minimálisan különböznek de a leggyakoribb méret a 117 x 175 cm. Ilyen méretűre érdemes tervezni a grafikát, amiben akár a MyAd segítségét is igénybe veheted.