Messenger üzenete érkezett Petőfitől, Radnótitól és más nagy költőktől.

MYAD Marketing

Messenger üzenete érkezett Petőfitől, Radnótitól és más nagy költőktől.

Február második felében a főváros számos pontján citylight plakátokon jelennek meg a magyar költészet nagyjainak versei, kicsit másképp. A versek párbeszédes formában, hangulatjelekkel megfűszerezve bukkannak fel Budapest 30 különböző pontján. 

Mindennapjaink szerves részévé vált az online kommunikáció, ez adta a kampányunk alapötletét is: milyen lenne, ha irodalmi nagyjaink a mai korban élnének? Ha a verseket nem papírra vetették volna, hanem az online térben osztották volna meg őket egymással?

Csapatunk többek között Radnóti, Petőfi, Weöres és Karinthy műveit dolgozta fel. A versek mai köntösbe öltöztetett megjelenítése azonban mit sem változtat azok értékén, mégis izgalmas, egyedi nézőpontból közelíti meg a verseket.

Célunk, hogy a költészet valóban maradandó legyen minden generáció számára. Már az iskolások is értékként tekintsenek irodalmunkra, szívesen olvassanak verseket, élményként éljék meg a kötelező irodalmak olvasását is. A hónapban nem csak a várost, hanem a közösségi felületeket is elárasztjuk verses tartalmakkal.

Kampányunk egészéről bővebb információ a myad.hu/mypoetry oldalunkon olvasható.

További hírek

fb iconinsta iconyoutube icon

© MyAd Marketing Kft. 2019
Minden jog fenntartva!